‘Op de drempel’ – blog gelanceerd!

opdedrempel_line

Mijn persoonlijke blog, www.opdedrempel.nl, is gelanceerd! Ik zal hier regelmatig berichten en artikelen plaatsen over mijn eigen ervaringen, vooral rond het thema geloof en maatschappij. Er zullen series komen en losse berichten, diepere reflecties en random opmerkingen, actuele thema’s en eigen interesse, verslagen van bijzondere evenementen, boeken of films, en persoonlijke ervaringen en belevenissen.

Deze blog is nog in ontwikkeling, zowel qua vorm als inhoud – wat het precies zal worden weet ik nog niet, en terwijl ik er mee bezig ben zal ik er pas beter achter komen wat het is en wat ik precies aan het doen ben. Ik wil je uitnodigen om kritiek, kritische feedback, input en eigen inbreng met me te delen. Ga vooral de discussie met me aan en laat me het weten als je suggesties hebt.

Wat je alvast kan verwachten: een serie over mijn ervaringen in het katholiek worden, katholieke apps en geloof op social media, het studentenleven van een aantal beroemde figuren uit de geschiedenis van het christendom, iets over universiteiten, en mijn ervaringen bij de Sant Egidio gemeenschap. En allerlei andere dingen – jouw inbreng kan bijdragen aan de onderwerpen die hier aandacht zullen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *